Companions


Om jou als ondernemer en/of koffie liefhebber zo breed mogelijk te ondersteunen, werk ik samen met een aantal zeer kundige partners. Deze Companions hebben op hun vakgebied / specialisatie hun sporen verdiend. Graag stel ik ze aan je voor:

Ayhan Eroglu

Al sinds kind was ik gek op de geur van de koffie die mijn oma maakte in haar koffiepannetje (een cezve). De aandacht die ieder kopje kreeg, geeft mij vandaag nog kippenvel. Van boon tot kopje; ik kon er alleen van dromen dat ik daar ooit meer over te weten zou komen. 
Zelfs later bleef koffie mij mateloos intrigeren door de verschillende smaken die een enkele variant kan hebben. Ik hield er altijd van om te experimenteren met verschillende maalgraden, temperaturen en bereidingswijzen. Misschien ook wel doordat ik een chemische achtergrond had bij een geneesmiddelen producent. Mijn passie voor koffie ging overheersen en ik had mijn baan op het lab opgezegd en startte, met hulp van onder andere Rose van Asten mijn eigen koffiebar Rocaccino. Er ging een wereld voor me open, heerlijk om als ondernemer alleen maar bezig te zijn met koffiebeleving. Het was een feest als ik mijn gasten steeds weer enthousiast kreeg om bijzondere specialty koffie’s uit te proberen op verschillende wijzen bereid. Zelfs na de start van mijn eigen koffiebar bleef Rose in beeld, via haar groeiden mijn kennis en vaardigheden door alle trainingen die ik volgde. In 2016 deed ik mee aan de Wereld Kampioenschappen Cezve in Dubai, vanaf dat moment was ik verkocht en wilde ik graag kennis overdragen door me te focussen op trainingen en jureren tijdens wedstrijden. Deze kans kon ik krijgen bij Rose van Asten | Your Coffee Companion, welke ik met beide handen aangreep. Ik wil graag helpen bouwen aan meer kennis en kunde onder barista’s in Nederland en daarbuiten. Het is mooi om deelnemers aan onze trainingen te zien groeien in zelfvertrouwen en vaardigheden. Dat maakt mij trots. En het is dan ook met trots dat ik sinds 2017 voor Rose werk en jou verder mag helpen in onze gezamenlijke koffiewereld!
2018 – Jury World Championship Cezve/Ibrik Dubai
2017 – Jury National Championship Barista, Brewing, LatteArt & Cezve/Ibrik Istanbul
2017 – Jury World Championship Cezve/Ibrik Budapest
2017 – Jury National Championship Barista & LatteArt Amsterdam
2016 – 8th World Championships Cezve/Ibrik Dubai
SCA certificaten:
Introduction to Coffee
Barista Foundation
Barista Intermediate
Barista Professional
Brewing Foundation
Brewing Intermediate
Brewing Professional

Brend Seinen

Ik studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Nijmegen en werkte vanaf 1998 vervolgens tien jaar bij de ST-Groep, een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in ontwerpen, begeleiden en invoeren van zelfsturing. In die tijd heb ik o.a. veel ervaring opgedaan met de implementatie van organisatorische randvoorwaarden die zelfsturing mogelijk maken. Vanaf 2007 heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding van groepsprocessen, het veranderen van groepsculturen en in leiderschapsontwikkeling. Van zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ benadering verscheen (mede) van mijn hand een boek. Begin 2009 startte ik Passie in Bedrijf van waaruit ik nu ondernemers/leidinggevenden en hun teams begeleidt naar effectief en gepassioneerd werken én leven.

Sinds een tijd ben ik verbonden aan Rose van Asten | Your Coffee Companion om horeca bedrijfsleiders/ondernemers te begeleiden met vraagstukken als: Hoe motiveer ik mijn team? Hoe verander ik de cultuur in mijn zaak? of Hoe wordt ik persoonlijk effectiever naar mijn mensen/team?